Bronnen van het DVO jaar journaal

BRONNEN VAN HET DVO JAAR-JOURNAAL

INLEIDING BRONNEN

 

 

HET VACCINE DEATH REPORT VAN
JOHN SORENSEN EN DR. VLADIMIR ZELENKO, MD

 

DE VOLLEDIGE  BRONNEN EN DATA BIJ JAAR-JOURNAAL VAN 8 MAART 2021

 

Hoe hebben de Nederlandse partijen in het afgelopen jaar op moties gestemd? Wie heeft het onderzoek naar de bruikbaarheid van de PCR test weggestemd? Welke partijen waren voor een avondklok? Welke partijen zijn voor een vaccinatieverplichting? De smoking gun als het gaat om wie in de politiek wat waard is.

 

Het virus wat Covid-19 veroorzaakt, is in al die tijd nog steeds niet geïsoleerd. Wat betekent dat? Dat betekent dat na al die tijd de wetenschap nog steeds werkt met een computermodel van het virus in plaats van dat men het virus daadwerkelijk in kaart heeft gebracht. Het virus wat Covid-19 veroorzaakt in al die tijd is nog steeds niet geïsoleerd. Dit betekent dat niet alleen de pcr-testen maar ook alle vaccins op modellen en simulaties zijn gebaseerd, in plaats van het daadwerkelijke virus. De tests zijn niet gebaseerd op het echte virus, maar een klein stukje genetisch materiaal dat in de natuur wel vaker voorkomt…

[ Marion Koopman video ]

Marion Koopmans: De PCR toont aan of je het virus RNA bij je hebt. Dat is letterlijk wat de PCR doet. Dat betekent, die test is prima om te zeggen: je hebt het gehad, maar die test is minder geschikt om te zeggen: je bent op dit moment besmettelijk.

[ De PCR test geeft volgens publicaties van het rivm foutpositieven die volgens hun varieren tussen 0,5 en 4% (Test men 1000.000 mensen dan heeft meet men volgens deze data tot 40.000 vals positieve testresultaten)

https://www.rivm.nl/sites/default/files/2020-12/Toelichting%20betrouwbaarheid%20PCR.pdf ;

zie pag 3 ‘Klinische specificiteit’ : fout-positief resultaat voorkomen; in 0.5 tot 4% van personen zonder COVID-19. ( In werkelijkheid kunnen die testen tot 90% fout positieven geven, maar hier wordt vanuit het rivm een percentage erkend) ]

 

Kary Mullis, de uitvinder van de RT-PCR test, die daarvoor de Nobelprijs kreeg, heeft al uitvoerig gewaarschuwd dat de pcr niet kan vaststellen of iemand ziek is. En toch wordt die daar nog steeds voor gebruikt.

[ (Engels)

It allows you to take a very miniscule amount of anything and make it measurable and then talk about it in meanings like it is important. See that is not a misuse.  but a misinterpretation. The measurement for it is not exact at all. It is not as good as our measurement for things like apples. It does not tell you that you’re sick. It doesn’t tell you that the thing you ended up with, was going to hurt you or anything like that. 

(Vertaling)

Het stelt je in staat om een minuscule hoeveelheid van wat dan ook meetbaar te maken en er vervolgens iets belangrijks over melden. Dat is geen verkeerd gebruik, maar een verkeerde interpretatie. Zo’n meting is totaal niet exact, zoals onze meting voor dingen, zoals appels. Het vertelt je niet dat je ziek bent. Het vertelt je niet of het geleverde resultaat je pijn doet of iets dergelijks.

 

[ Gedwongen isolatie bij corona:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/609956057/coronapatienten-mogelijk-gedwongen-in-isolatie ]

Een Oostenrijkse parlementariër deed tijdens zijn redevoering in het parlement een sneltest, om te demonstreren dat zelfs cola uit een blikje een vals positieve test oplevert en dat die tests feitelijk geen knip voor de neus waard zijn.

 

 

07 HOE DRUK ZIJN DE ZIEKENHUIZEN?

 

[ Op deze link vindt men een interactief overzicht van alle data vanaf februari 2020

Dit was de url tot midden april 2021:

https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/actueel ]

In April heeft het rivm de data verplaatst / verstopt naar link:
https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/weekcijfers-covid-19 ] [ Ziekenhuisopnames periode 21 april 4 mei 2021 ]

Midden november 2021 heeft het RIVM voor de derde keer deze data een andere url gegeven:
https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19/weekcijfers

 Zet het vakje met ‘Covid meldingen over naar ‘Ziekenhuis opname     ]

Wederom gaat men met verkeerde data aan de slag, wat ook weer resulteert in verkeerde conclusies. De reguliere media neemt de resultaten over en doordat het aantal besmettingen afneemt, begint het publiek te geloven dat de covid vaccins werken, maar de lagere besmettingen, hebben niets met het aantal zieken te maken, want die zijn er nauwelijks. Dat kunnen we gewoon op de site van het RIVM terugvinden.

 

 

De 299 Nederlandse ziekenhuizen, krijgen over een periode van 2 weken met nog geen 3000 covid-patiënten te maken, waarvan ongeveer 2000  met onderliggend leiden.

Dit aantal is al 2 maanden onveranderd. Dus gemiddeld zijn er al maanden lang slechts 8 patiënten met Covid per ziekenhuis. Dat is toch geen noodsituatie?

Als men op dezelfde rivm pagina omlaag scrolt, ziet men een verontrustend kaartje met Covid -19 ‘-meldingen-‘, want de positieve pcr testuitslagen worden al geen besmettingen meer genoemd op de rivm site, maar de reguliere media noemt ze nog steeds besmettingen.

Ook nu kleuren de meldingen nog verontrustend donker op het kaartje… Maar zet men de weergave in het drop-down menuutje op ziekenhuisopnames, dan is er nauwelijks iets aan de hand. Dit zijn gemiddeld 8 covid-gevallen per ziekenhuis.

Het aardige is, dat men nu in één oogopslag kan zien, wat voor effect de lockdown op al die ziekenhuisopnames had… Hoe lichter de kleur, hoe minder covid-patiënten er in de ziekenhuizen lagen…

Laten we kijken naar het moment dat de overheid besloot om in lockdown te gaan. Zet daarvoor de tijdbalk onder de kaart op 25 november t/m 8 december. Gaat men vanaf daar enkele stappen terug, 2 weken per stap, dan ziet men, dat de bezettingsgraad van de ziekenhuizen nauwelijks verandert.

Gaan we verder terug in de tijd, dan zien we nog minder activiteit.

In mei waren de ziekenhuizen compleet leeg.

[ Video Catharina ziekenhuis ]

In het rivm kaartje, begint het overzicht van de ziekenhuisopnames vanaf februari van 2020. De drukte in de ziekenhuizen, vindt men alleen in een hele korte periode, in de tweede helft van ‘maart 2020’… In Bernheze, één van de drukste gebieden, lagen toen 50 personen met Covid en in het gigantische ziekenhuis van ‘s-Hertogenbosch waren dat er slechts 61.

Men kan dit op de rivm pagina allemaal terugvinden;

Per 15 april was de situatie normaal, maar in heel Nederland bleven de bedrijven en de scholen gesloten.

Bladeren we door tot de periode van de lockdown in december, dan zien we dat ook daar niets aan de hand is en dat vergeleken met de periode voor de lockdown, de bezettingsgraad nauwelijks verandert. Grote ziekenhuizen zoals die van ‘s-Hertogenbosch en Eindhoven, hadden begin december slechts 5 en 13 covid-patiënten…..

In de periode van 27 januari tot en met 9 februari, liggen in het ziekenhuis in ‘s-Hertogenbosch slechts 3 patienten en in wereldstad Rotterdam, slechts 19.

 

03 COVID WETENSCHAP EN BELANGENVERSTRENGELING

 

In december is de retraction-paper van Peter Borger, over de Corman-Drosten- Paper, ingediend bij Eurosurveillance; de organisatie die de paper heeft gepubliceerd.

[  https://retractionwatch.com/2020/12/07/public-health-journal-seeking-further-expert-advice-on-january-paper-about-covid-19-pcr-testing-by-high-profile-virologist/ ]

Die Corman-Drosten paper vormt de wetenschappelijke onderbouwing voor de covid-19 pcr test en dus ook voor de vaccins.

[  https://www.eurosurveillance.org/content/10.2807/1560-7917.ES.2020.25.3.2000045 ]

De paper is ook mede geschreven door Marion Koopmans van het OMT, het Outbreak Management Team.

Deze paper wordt nu door een 22 tal vooraanstaande wetenschappers teruggefloten, omdat die totaal niet van het echte virus uitgaat, maar slechts van een simulatie.

Feitelijk is hun omschrijving van het virus gebaseerd op onvolledige informatie.

https://youtu.be/flsF7trvq2c ]

https://youtu.be/bcVSwSxDn24 ]

Marion Koopmans is prominent OMT lid en heeft net als andere prominente leden een enorm geldelijk voordeel bij deze situatie; Belangenverstrengeling dus.

https://patents.google.com/?inventor=Albertus+Dominicus+Marcellinus+Erasmus+Osterhaus ]

https://www.lnnmedia.nl/corona/lid-outbreak-management-team-verzwijgt-financieel-belang-bij-coronatesten/ ]

Ondanks dat Marion Koopmans openlijk vertelt dat de pcr test geen besmettingen kan meten, blijft de overheid wattenstokken diep in de neuzen van niet alleen volwassenen maar ook van kinderen steken. Een procedure waarbij de hersen-bloed-barrière beschadigd kan raken.

https://youtu.be/_zthGp65LYA ]

 

04B POLITIEK EN WETENSCHAP

De motie van Haga/Baudet over onafhankelijk onderzoek naar de betrouwbaarheid van de PCR-test is verworpen doordat VVD, CDA, PVDA, D66, CU, 50+, SP, Partij van de dieren, GroenLinks, Van K, en DENK allemaal tegen het onderzoek hebben gestemd.

Waarom zijn bijna alle partijen tegen onderzoek naar de betrouwbaarheid van de pcr-test? Wat heeft men te verbergen?

 

4C

 

(Waarom zien we hier Ab Oosterhaus voor de crisisuitbraak een training krijgen van Marc van Ranst om de media te gebruiken en daarmee het publiek doodsbang te maken met cijfers over besmettingen en doden?
[  https://youtu.be/vTHqUMQAucg ]

 

05 CORMAN DROSTEN PAPER, RT-PCR EN VACCINS

Ook de westerse vaccins zijn vervaardigd op basis van het eerder genoemde theoretische model, van de Corman-Drosten-paper, waar Marion Koopmans aan heeft meegeschreven. Dus ook de vaccins zijn het resultaat van een simulatie, en gebaseerd op onvolledige informatie. (VACCINS Approval)

Het vaccin wat nu in Nederland wordt gebruikt is het Pfizer vaccin.

Het Pfizer vaccin heeft helemaal geen ‘FDA approval’. Dat wil zeggen: geen goedkeuring van de Amerikaanse overheidscontroleur voor voedsel en medicijnen. In Nederland wordt dus gevaccineerd met een ‘niet goedgekeurd vaccin’.

[ Pfizer vaccin zit in de testfase tot 31 januari 2023

https://clinicaltrials.gov/ct2/show/NCT04368728 ]

Er is een noodgoedkeuring geregeld die feitelijk niets voorstelt. Het farma-concern Pfizer heeft een historie van rechtszaken, waaruit blijkt dat men de veiligheidsnormen keer op keer aan hun laars lapt.

https://www.justice.gov/opa/pr/justice-department-announces-largest-health-care-fraud-settlement-its-history ]

Normaal wordt een medisch product eerst op dieren getest, maar zelfs dat hebben de vaccinproducenten overgeslagen. Ook worden medische producten eerst op andere effecten getest maar nu is er niets over bekend. Zo weet men nu niet hoe het vaccin reageert op onderliggend lijden, men weet niet hoe het reageert op andere medicatie, men weet niets over de impact bij zwangerschap en uiteraard zegt men niets te weten over de langere termijn.

Eerdere pogingen om mRNA vaccins te ontwikkelen zijn volkomen mislukt.

Toen mRNA vaccins voor 2020 wel op dieren werden getest, stierven ze uiteindelijk binnen een jaar aan orgaan falen. Daarom zijn veel artsen bang dat dit ook met mensen zal gebeuren en ze vinden het grootschalig vaccineren een enorm risico.

Dit zijn door de CDC gepubliceerde bijwerkingen van de vaccins bij de eerste testgroep van 50.000 personen

pdf 90 pag pdf cdc vaers 3 januari 2021 ]

[  pdf 340 pag. pdf cdc vaers 12 februari 2021 ]

 

Van deze 50.000 mensen heeft volgens deze registratie op korte termijn maar liefst 3% zeer ernstige en mogelijk blijvende bijwerkingen.

 

 

Een Israëlische zender heeft een hele lijst met namen van mensen voorgelezen die de eerste of tweede prik niet overleefd hebben. Daar zaten ook mensen van 19 en 25 jaar tussen. Een jongen van 19 overleed direct ter plaatse nadat hij de tweede dosis toegediend kreeg.

[  https://israelnewstalkradio.com (het item is op de website inmiddels niet meer te vinden) ]

Huisarts Rob Elens had al enkele weken geleden op basis van de CDC cijfers voorgerekend dat het vaccin slechts in 0,7% van de gevallen een positief effect had.

[ video Rob ; voortellen 0,7% ]

 

08 INFLUENZA vs DE GRIEP VOLGENS STICHTING NICE

Om te verifieëren dat Covid vergelijkbaar is met de griep bezoeken we de website van ‘Stichting Nice’.

[ STICHTING NICE: https://stichting-nice.nl ]

[  Website backup 1 februari 2021 ]

 

Stichting Nice maakt de ziekenhuiscijfers voor het RIVM. Hun analyse over Covid, bundelen ze in hun ‘Covid-19 Rapport’. Deze vindt u in het midden van hun home pagina. Op pagina 10 van dit rapport, staat een grafiek van het ziekenhuisverloop, waarbij Covid-19 vergeleken wordt met Sari, wat influenza, ofwel griep betekent.

[ NICE RAPPORT: https://stichting-nice.nl/COVID_rapport.pdf ]

[  NICE COVID RAPPORT (interne backup) ]

 

Op hoofdlijnen is het ziekteverloop van griep en covid nagenoeg hetzelfde.

 

09 CENSUUR EN GEFABRICEERDE OVERHEIDS INFORMATIE

– Naast de valse of verkeerde data die we vanuit de overheid en de reguliere media voortdurend voorgeschoteld krijgen. – Naast het beleid dat op al deze onjuiste informatie is gestoeld, zien we rondom Covid een gigantische vertroebeling van al het overzicht. De reguliere media volgen de lijn van de WHO en het RIVM.

Ze doen niet aan onderzoeksjournalistiek en zorgen al een jaar lang voor angst en paniek in plaats van een goed overzicht. Wereldwijd zijn er grote groepen geleerden en artsen die proberen om een andere verhaallijn over het virus en het beleid naar buiten te brengen. Waarom wordt dit tegengewerkt door de reguliere media en de grote social-media platforms?

Zo is eind vorig jaar in Nederland de Stichting Artsen Covid Collectief opgericht, die bestaat uit een groep artsen en medische professionals, die in december een brandbrief hebben gestuurd naar minister Hugo de Jonge, het kabinet en de Tweede Kamer.

Ze spreken zich uit tegen het huidige maatregelenpakket. Over de huidige censuur stellen ze dat er een klimaat is ontstaan van “shamen, blamen en censureren van artsen die een tegengeluid op het overheidsbeleid laten horen”. Ook artsen die alternatieven naast een vaccinroute belichten, wordt de mond gesnoerd, wat door het ‘Artsen Covid Collectief’ “uitermate zorgelijk” wordt genoemd…

Dat artsen zich niet ongehinderd uit kunnen spreken, is niet alleen zorgelijk maar ronduit schandalig.

Volgens de Duitse krant, ‘Die Welt’: “Kreeg een groep advocaten, na maandenlange juridische strijd, met het Robert Koch Instituut, de beschikking over de correspondentie van de staatssecretaris van Binnenlandse Zaken, Markus Kerber. Die heeft onderzoekers een 200 pagina lang horror scenario laten ontwikkelen, op basis waarvan zeer vergaande “maatregelen van preventieve en repressieve aard” konden worden gepland.”

De onderzoekers hebben vervolgens, in nauwe samenwerking met het ministerie, in slechts vier dagen, een nota vervaardigd, die in de daaropvolgende dagen via verschillende media is verspreid. Daarin werd een ‘worst-case scenario’ gepresenteerd, waarin meer dan een miljoen mensen in Duitsland aan het coronavirus zouden sterven, wanneer het sociale leven zou worden voortgezet, zoals voor de pandemie.

Zonder dit compleet gefabriceerde onderzoek waren de huidige maatregelen in Duitsland niet mogelijk geweest. Ook in Nederland hebben we een worst case scenario waarop de maatregelen zijn gebaseerd. Hoe is dit in Nederland gegaan???

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/politiek-en-wetenschap-werkten-in-duitsland-samen-om-burgers-rijp-te-maken-voor-de-harde-lockdown~b713ee28/  ]

[ https://pace.coe.int/pdf/2e0ee40b5d6c4e2e5df5467478961f7561e651733326667a8259ffe25682ae848428feba12/resolution%202361.pdf]

 

11 ZIJN MONDKAPJES GEVAARLIJK?

Begin 2020 deed Jaap van Dissel van het RIVM de uitspraak dat er geen wetenschappelijk bewijs is dat mondkapjes beschermen tegen het Covid virus. Ook werd door Hugo de Jonge eerder benadrukt dat dit zou zorgen voor schijnveiligheid. Toch werd het dragen van een niet medisch mondkapje in openbare ruimten en werkplekken verplicht gesteld.

Er zijn inmiddels talloze onderzoeken die aantonen dat mondkapjes geen enkel effect hebben bij het bestrijden van Covid. Dat is in dit filmpje heel goed te zien.

[ filmpje mondkapjes test met 0, 1 en 2 mondkapjes ]

Verder is uit onderzoek gebleken, dat het regelmatig en langdurig dragen van mondkapjes zelfs heel schadelijk is. De hoeveelheid bacteriën die men uitademt, hopen zich op in het mondkapje en de schadelijke vezels van de stof worden ook ingeademd. Naast daaruitvolgende fysieke klachten, veroorzaken mondkapjes, met name bij kinderen ook psychische problemen. Waarom wordt iets wat niet werkt en zo schadelijk is, verplicht gesteld?!?

[ ademvrij.nl]

Artsen en verplegend personeel kennen een geheimhoudingsplicht. Ze mogen natuurlijk niet over hun patiënten praten, maar ze mogen ook geen informatie over hun werkzaamheden delen, zoals
– Het aantal mensen die met covid in ziekenhuizen zijn opgenomen.
– En hoe het met de behandeling van covidpatiënten gaat. Daardoor is het voor verplegend personeel onmogelijk om medische misstanden rechtstreeks aan de pers te melden.
Wanneer ze dat doen, kan hun vergunning afgenomen worden, lopen ze financiële tegemoetkomingen voor hun praktijk mis, of ze worden op non-actief gesteld of zelfs ontslagen.

[ 5 NIH studies from 2004-2020 all finding verifiable health effects from wearing a face mask, including scientifically verified reduction is blood oxygen level:

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29395560/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32590322/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/15340662/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26579222/

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31159777/

Cloth Mask Study

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4420971/

https://healthbytes.me/gebruik-van-mondkapjes-op-lange-termijn-kan-bijdragen-aan-geavanceerde-stadia-van-longkanker-aldus-studie/  ]

 

12 HOEVEEL MENSEN WILLEN HET VACCIN?

De reguliere media stralen uit alsof zo’n 80% van de mensen graag een vaccin wil. De werkelijke cijfers zijn zo dat in werkelijkheid misschien 15% van de mensen daadwerkelijk het vaccin wil.

https://www.nhnieuws.nl/nieuws/276336/de-peiling-wil-jij-straks-het-coronavaccin]

[ Uitbraak na Vaccinatie:

https://www.ad.nl/rotterdam/grote-uitbraak-bij-rotterdams-verzorgingshuis-net-na-eerste-coronaprik~a109cc82/

Uitbraak na Vaccinatie:

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2021/01/26/corona-uitbraak-in-woonzorgcentrum-zele-na-vaccinatie-waarschij/

Uitbraak na Vaccinatie:

https://www.bd.nl/oss-e-o/grote-corona-uitbraak-bij-heelwijk-in-heesch-heel-wrang-zo-een-week-na-de-inentingen~a009d2fd/

Uitbraak na Vaccinatie:

https://www.1limburg.nl/onrust-brunssum-na-uitbraak-britse-coronavariant

Uitbraak na Vaccinatie:

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20210120_93116574

Uitbraak na Vaccinatie:

https://www.tvoost.be/nieuws/na-vaccinatie-opnieuw-corona-uitbraak-in-wzc-molenkouter-in-wichelen-112066

Uitbraak na Vaccinatie:

https://www.tvl.be/nieuws/corona-uitbraak-in-achels-woonzorgcentrum-enkele-dagen-na-eerste-vaccinatie

Uitbraak na Vaccinatie:

https://www.dw.com/en/coronavirus-digest-german-nursing-home-sees-outbreak-after-vaccines/a-56491823

Uitbraak na Vaccinatie:

https://www.cp24.com/news/outbreak-grows-in-vaccinated-quebec-care-home-expert-says-it-was-to-be-expected-1.5257052

Uitbraak na Vaccinatie:

https://auburnpub.com/news/local/covid-19-outbreak-not-vaccine-to-blame-for-deaths-at-nursing-home-in-auburn/article_5b20fa6f-c88a-5136-8fea-e6a4281be445.html

Uitbraak na Vaccinatie:

https://www.aninews.in/news/world/europe/german-specialists-probing-10-deaths-of-people-vaccinated-against-covid-1920210115045615/

Uitbraak na Vaccinatie:

https://actualidad.rt.com/actualidad/382634-peor-cifra-fallecimientos-ancianos-residencias-abril

Healthimpactnews:

https://healthimpactnews.com/2021/death-rates-skyrocket-in-israel-following-pfizer-experimental-covid-vaccines/

 

Dit is pas het topje van de ijsberg….. ]

 

13 KUNNEN MENSEN ZONDER KLACHTEN ANDEREN BESMETTEN? (ASYMPTOMATEN)

Ruim 80% van de mensen die besmet zijn met de griep of het coronavirus, krijgen geen klachten of symptomen van deze ziekte. Die mensen zonder klachten worden asymptomatisch genoemd. De vraag is dan: zijn ze gevaarlijk voor anderen?

Het OMT en de reguliere media maken ons bang met het verhaal dat mensen die geen ziekteverschijnselen hebben, ons wel kunnen besmetten.

Dit fenomeen is al in mei 2020 voor Covid-19, zeer uitgebreid onderzocht in een wetenschappelijke studie, waar bijna 11 miljoen personen aan deelnamen. Er is vastgesteld dat doorgifte bij mensen zonder ziekteverschijnselen in geen enkel geval plaats vond.

(De link van het onderzoek voegen we bij en een kopie komt ook op onze website.)

https://www.nature.com/articles/s41467-020-19802-w ]

Bijzonder is, dat dit groots opgezette onderzoek door de overheid volledig wordt genegeerd en dat die alsnog draconische maatregelen neemt, zoals de anderhalve meter, de mondkapjes en de lockdowns, die volgens dit onderzoek dus totaal overbodig zijn,

Het verhaal van een besmettelijke incubatietijd is dus een broodje aap verhaal. Dus wanneer men geen klachten heeft, is men niet ziek en ook niet besmettelijk. Het klinkt logisch, het is logisch en op de een of andere manier is  men misleid door onvolledige en onjuiste informatie.

Alleen wanneer mensen zichtbaar ziek zijn en toch naar hun werk of een drukke niet geventileerde plek gaan, is er een kans op besmetting. Ziet men iemand met klachten, kan men die dan vragen om naar huis te gaan en de ruimte te ventileren. Overdracht kan alleen plaats vinden, wanneer men langere tijd in dezelfde, slecht geventileerde ruimte verblijft.

[ ONDERTITELING

Tekst EN:

From the data we have it still seems to be rare that a asymptomatic person actually transmits onward to a secondary individual.

Tekst NL:

Uit de gegevens die we hebben, blijkt het zeer zeldzaam te zijn dat een asymptomatische persoon daadwerkelijk een ander besmet. ]

 

14 WAAROM STAAT COVID-19 OP DE A-LIJST?

Een groep Nederlandse artsen is bezig met een rechtszaak tegen de Nederlandse staat om covid-19 van lijst-A van meldingsplichtige ziektes te halen. Op die manier hopen zij van de coronamaatregelen af te komen.

‘Die maatregelen vormen juist een bedreiging voor de volksgezondheid. Reguliere zorg wordt nu afgeschaald, waardoor mensen niet meer worden geholpen. Dat is mensonterend.’

Volgens een van deze artsen is er inmiddels voldoende wetenschappelijk bewijs om covid-19 als een ‘gewone griep’ te classificeren en is de plek op de A-lijst ‘niet proportioneel’.

 

15 WORDEN  ARTSEN EN MEDICI GECENSUREERD?

In het afgelopen jaar zijn miljoenen online video’s, berichten en accounts verwijderd. Daartussen zaten ook artsen die al in mei van 2020 vertelden, dat ze met HCQ en zink hele goede resultaten boekten, die nu als succesvolle medicijnen erkend worden. Hier vertelt een vrouw dat het lukte om 1500 patienten met covid te genezen zonder ook maar 1 patient te verliezen.

[ video frontline docters, Simone Gold ]

[ Ondertiteling EN:

On march 4th the studies from France; affective  On march 20th the studies in New York with 1400 patients ; affective  On april 21 th  in 16 countries another positive studies   April 24th Iran a positive studies  April 30th Saudi Arabie a positive study  May 15th back to China another positive study  May 16th back to France a 1000 patients another positive study  June 6th France; another positive study  June 20th India; another positive study with improval acticuse   [impoval – acticuse (?)] June 29th Brazil; June 29th Detroit; cut it in half when those are in late staged patients  June 30th New York city; over 6000 patients; decrease mortality with  HYDROXYCHLOROQUINE   July 3 th ; another positive studyTekst

Ondertiteling NL:

Op 4 maart komt de studie uit Frankrijk; effectief
Op 20 maart is de studie in New York met 1400 patiënten; effectief
Op 21 april in 16 landen weer een positieve studie.
24 april Iran een positieve studie
30 april Saoedi Arabië een positieve studie
15 mei terug naar China weer een positieve studie
16 mei terug naar Frankrijk een 1000 patiënten weer een positieve studie6 juni Frankrijk; een andere positieve studie
20 juni India; nog een positieve studie met preventief gebruik
29 juni Brazilië; 29 juni Detroit; halveer het als het gaat om laat-stadium patiënten
30 juni New York City; meer dan 6000 patiënten; waarvan de mortaliteit afneemt door Hydroxychloroquine
3 juli; nog een positieve studie BOVENSTAANDE NOG NAKIJKEN

02-03-2021
nadat hun video 15 miljoen keren bekeken werd gedeplatformd.

[ video van de 2 artsen: Dan Erickson  ]

[ Ondertiteling NL: 47:15: Dr. Dan Erickson:

Het is vergelijkbaar met de griep. Bij bestudering van de griepcijfers uit 2017 en 2018 bleek dat er ook 50 tot 60 miljoen grieppatienten met dezelfde mortaliteit als Covid waren.In de verenigde Staten vielen 43.545 covid doden, vergelijkbaar met de griep in 2017 en 2018. Jaarlijks hebben we tussen de 37.000 en 60.000 griepdoden in de USA. Elk jaar. Geen pandemie verhalen, geen uitvluchten, geen bedrijfssluitingen, geen dokters naar huis sturen.De ziekenhuizen en de IC’s zijn eigenlijk leeg. Ze sluiten hele vleugels en sturen patienten naar huis en zetten dokters op nonactief. Op sommige plaatsen zijn afdelingen gewoon geevacueerd.In New York werkt het ziekenhuissysteem op maximale capaciteit en in Californie zitten we echt op een minimale capaciteit en sturen we dokters en patienten naar huis. We hebben simpelweg geen grote toestroom van patienten.We hebben tweemaal met ziekenhuisdirecteuren vergaderd deze week en we zijn eigenlijk alleen maar druk met papierwerk want we focussen ons alleen maar op Covid.

Als ik aan SEH dokters in het land vraag wat er aan de hand is, zegt men dat door de focus op Covid, andere patienten met hartziekten, kanker, vaatziekten en andere serieuze aandoeningen NIET naar het ziekenhuis durven te komen omdat ze bang zijn.
Dus iedereen focust alleen maar op Covid en andere ziektes worden praktisch niet meer behandeld.]

Artsen die al vrij snel ontdekten dat intubatie meer kwaad deed dan goed en dat op sociale media plaatsen, werden geband. Ook in Nederland zien we dat medisch personeel, dat zich kritisch over de situatie uitliet, alles en iedereen over zich heen kregen. Hun kritiek kwam ze duur te staan. Men werd bedreigd met ontslag of gewoon ontslagen omdat men zich uit had gesproken. Ook de video van Artsen voor Waarheid is door YouTube verwijderd.

https://www.medischcontact.nl/nieuws/laatste-nieuws/nieuwsartikel/artsen-willen-via-rechtszaak-covid-19-van-a-lijst-krijgen-.htm ]

Ook de arts die zich onlangs bij het museumplein in Amsterdam kritisch over de situatie uitsprak, krijgt nu zelfs het medisch tuchtcollege over zich heen. Dit staat haaks op het recht van iedereen om te demonstreren en aan te geven dat zaken niet goed gaan.
[ONDERTITELING VIDEO; WHO – Dr Maria van Kerkhove

ENGELSE TEKST: From the data we have it still seems to be rare that a asymptomatic person actually transmits onward to a secondary individual.

NEDERLANDS: Op basis van de gegevens die we hebben, lijkt het nog steeds zeldzaam te zijn dat een asymptomatisch persoon daadwerkelijk doorgeeft aan een secundair persoon ]

 

16 COVID BELEID EN ECONOMIE

De Wereldeconomie krijgt gigantische klappen door de lockdown maatregelen. In Nederland lenen hele sectoren grote bedragen om overeind te blijven, maar het beleid biedt geen perspectief.

[ Van Haga Verlenging lockdown is ramp voor Nederland (eerste 60 sec ]

Concrete cijfers worden niet gepubliceerd, maar volgens sommigen, zijn de kosten van met name de lockdowns, door alle kapitaalvernietiging in het MKB, de 100 miljard Euro ruim gepasseerd.

 

17 COVID BELEID EN POLITIEK

Het politieke toneel is na 1 jaar coronacrisis vrij overzichtelijk. Alle partijen behalve Forum voor Democratie en de PVV zijn voor de lockdowns, de anderhalve meter samenleving, de mondkapjes en het verplicht testen.Dit was de stemming over de avondklok: Alleen FvD, PVV, Krol en Denk stemden tegen! VVD, D66 en CDA zijn de grootste voorvechters en kiezen zelfs voor verplicht vaccineren.De enige zichtbare partij die oppositie voert tegen de maatregelen en democratisch geleid wordt, is dus Forum voor Democratie van Thierry Baudet.

 

18 SAMENVATTING

Samenvattend kunnen we het volgende melden: – Covid-19 staat nog steeds op lijst A van de WHO, ondanks dat er nauwelijks mensen aan overlijden. Dit is tevens de reden waarom de maatregelen door de WHO internationaal van kracht zijn.
– Mensen die covid-19 onder de leden hebben en geen klachten daarvan ondervinden, kunnen anderen niet besmetten.

– Ook blijkt dat maar 2% van de bevolking behoort tot de risicogroep. [ ] Daar bovenop:

Eén jaar in de crisis wordt nog steeds een theoretische simulatie van het virus gebruikt in plaats van een wetenschappelijk geïsoleerd virus.

Dus testen en vaccins zijn gebaseerd op onjuiste data en dat betekent dat ook alle huidige data over de situatie onvolledig, onjuist en onbruikbaar is.

Eerdere toepassingen van het mRNA vaccin bij dieren had tot gevolg dat alle dieren op een afschuwelijke manier stierven. De zorgvuldige peer reviewed testen waarbij dieren en mensen over een langere periode gevolgd worden, zijn volledig overgeslagen.

De clinical trials voor het Pfizer vaccin, zijn pas op 31 januari 2023 afgerond.

Het vaccin heeft geen medische goedkeuring van de FDA en toch gaan alle risico’s voor rekening van iedereen die ze krijgt.

Vaccineren met een nauwelijks getest en zeer slecht presterend vaccin, geeft een veel groter risico dan een range van veilige middelen inzetten, waarvan de uitwerking al jaren bekend is.

Wie gedwongen wordt om zijn kind of zichzelf te laten vaccineren, kan degene aansprakelijk stellen.

Zie nogmaals de conceptbrieven via de beschrijving van deze video of direct op onze website.

De maatregelen zorgen er niet alleen voor dat de economie gesloopt wordt, maar ze druisen ook volledig in tegen onze grondwet en internationale mensenrechten.

 

20 DEMONSTRATIES EN POLITIEGEWELD

Nadat het kabinet Rutte de maatschappij in een lockdown bracht, kwamen ook de demonstraties tegen de maatregelen. Het kabinet deed er alles aan om deze demonstraties te verbieden, te ontmoedigen, treinen niet te laten rijden en snelwegen tussen bv. Rotterdam en Den Haag af te sluiten. De volgende beelden kunnen als schokkend worden ervaren.
Naast politie werden ook ME, waterkanonnen, paarden en undercover politieagenten ingezet, beter bekend als Romeo’s. Dit alles werd op vreedzame demonstranten losgelaten. [ Romeo’s springen uit politiebus en beginnen wild om zich heen te knuppelen ]Op het Malieveld en Museumplein zagen we hoe volkomen buitenproportionele middelen tegen vreedzame mensen werden ingezet. Oudere dames werden weg geknuppeld. Bejaarden met waterkanonnen weggespoten. Een Passante die geraakt werd, liep zichtbaar zwaar letsel op. Ook zien we een jongen door ME in de rug geknuppeld worden, terwijl hij rustig op de grond zit. [ video museumplein ] De meeste demonstraties gingen gepaard met ongekend en onnodig geweld, richting mensen die in het algemeen slechts zeer vreedzaam hun mening wilden presenteren. Als het kabinet mensen daadwerkelijk wil beschermen zoals men dat steeds aangeeft, dan was dit allemaal niet nodig geweest. Black Lives Matter demonstraties worden bijna gevierd waarbij zelfs politieagenten op een knie gaan, maar zodra er tegen de covid-maatregelen gedemonstreerd wordt zien we onnodig veel geweld en machtsvertoon.In plaats van in gesprek te gaan met andersdenkenden, trekt men de geweldskaart en veroordeelt men mensen met termen als ‘wappie’. Is dit goed leiderschap? [ diverse beelden politiegeweld ]
[ beelden politiegeweld ]

 

21 RECHTSZAKEN RONDOM COVID-19 MAATREGELEN

De rechtspraak heeft zich ook in de covid arena begeven. Inmiddels is er een reeks onnavolgbare vonnissen tegen de lockdown, tegen de censuur en tegen de spoedwet gevoerd. Allemaal zaken die in strijd zijn met zo ongeveer alle jurisprudentie, grondrechten en internationale verdragen.
Een van de rechters is bij de eerste rechtszaak gewraakt, maar wist aan de wraking te ontkomen en vervolgens ook bij twee volgende zaken de scepter te zwaaien en een negatief vonnis te wijzen.   We kennen inmiddels Covid Censuur, het verbod op demonstraties rondom Covid en ook de beïnvloede Covid rechtspraak.

 

 

22 HULPVRAAG

Bedankt voor het bekijken van dit journaal. Bent u ook uitgekeken op eenzijdige berichtgeving van de reguliere media? En tevreden over de informatie die wij hier, voor u samenbrengen? Laat het ons gerust weten. De Vrije Omroep en het DVO Journaal kunnen uiteraard wel wat hulp gebruiken. U kunt ons op verschillende manieren steunen. Ga daarvoor naar onze website, devrijeomroep.nl, klik op ‘Meedoen’ en maak daar uw keuze. We willen u graag ook in de toekomst blijven voorzien van zinvolle journalistieke informatie en bij voorkeur nog meer programma’s die daarbij aansluiten. Heeft u tips of nuttige informatie, of wilt u reageren op deze uitzending, stuur ons dan een e-mail naar redactie@devrijeomroep.nl, of laat een reactie achter in de comments-sectie. Vergeet u alstublieft niet om te abonneren op dit kanaal. Graag tot de volgende keer bij De Vrije Omroep, voor meer inzicht en betere informatie. Tot ziens !

 

(EXTRA) 23 Code van Neurenberg

Waarom is dit De Code van Neurenberg is een set ethische onderzoeksprincipes met betrekking tot onderzoek en experimenten op of met mensen. De Code kwam voort uit de Processen van Neurenberg, na afloop van de Tweede Wereldoorlog, en waren een antwoord op de nazi-experimenten die tijdens de oorlog onder meer door Josef Mengele waren uitgevoerd.
en wie houden zich hier aan? Hoe is het geregeld?De tien punten van de Code van NeurenbergIn de Code is een reeks bepalingen opgenomen die de rechten van personen die aan medisch onderzoek deelnemen moet garanderen.1. De vrijwillige toestemming van de proefpersoon is absoluut noodzakelijkDit betekent dat betrokken persoon wettelijk bevoegd moet zijn om toestemming te geven;- in staat moet zijn, zijn of haar vrije keuze te maken zonder tussenkomst van enig geweld, fraude, misleiding, of enige andere vorm van beperking of dwang;Dit is een persoonlijke plicht en verantwoordelijkheid die niet ongestraft overgedragen kan worden aan een ander.2. Het experiment moet zo ontworpen zijn dat het vruchtbare resultaten oplevert voor de samenleving, die niet met andere methoden of middelen te behalen zijn, en niet willekeurig en onnodig van aard.3. Het experiment moet zo ontworpen zijn en gebaseerd zijn op de resultaten van dierproeven en kennis van de natuurlijke geschiedenis van de ziekte of een ander onderzocht probleem, zodanig dat de verwachte resultaten de uitvoering van het experiment rechtvaardigen.4. Het experiment moet zo uitgevoerd worden dat alle onnodige fysieke en mentale leed en letsel voorkomen worden.5. Een experiment moet niet worden uitgevoerd wanneer er a priori reden is om ervan uit te gaan dat overlijden of een handicap het gevolg zullen zijn; behalve misschien in het geval dat de uitvoerende artsen zelf ook als proefpersoon dienen.6. Het met het experiment genomen risico moet nooit groter zijn dan het humanitaire belang van het probleem dat het experiment moet oplossen.7. Degelijke voorbereidingen moeten worden getroffen, en adequate voorzieningen moeten worden aangeboden om de proefpersoon te beschermen tegen mogelijk letsel, handicaps of overlijden.8. Het experiment moet alleen worden uitgevoerd door wetenschappelijk gekwalificeerde personen. De hoogste graad van vaardigheid en zorg moeten worden vereist van de personen die het experiment leiden of uitvoeren, in alle stadia van het experiment.9. Gedurende de gehele loop van het experiment moet het de proefpersoon vrij staan om het experiment ten einde te brengen als hij of zij een fysieke of mentale staat heeft bereikt waardoor voortzetten van het experiment hem of haar onmogelijk lijkt.10. Gedurende de gehele loop van het experiment moet de verantwoordelijke wetenschapper voorbereid zijn het experiment te staken, in ieder willekeurig stadium, als hij of zij reden heeft om aan te nemen, met gebruik van het gezond verstand, de superieure vaardigheid en het zorgvuldig oordeel dat van hem of haar vereist wordt, dat voortzetting van het experiment zal leiden tot letsel, handicaps of overlijden van de proefpersoon.

Verklaring van Helsinki

Zie ook:

 

Onthutsende gelijkenis tussen Corona en de Mexicaanse griep pandemie:
https://youtu.be/dV038djspAM

Voorbeelden van brieven van derden voor ouders van kinderen ter inspiratie ]

 

DE VOLLEDIGE  BRONNEN EN DATA BIJ JOURNAAL#6 VAN 26JUNI 2021 DE RELATIE TUSSEN ZENDMASTEN, COVID-19 EN HET KLIMAAT.

 

Details transactie
Van
Rekening NL56 ASNB 0707 3489 86Bibliography

Antibiotic resistance
Said-Salman, I., Jebaii, F., Yusef, H., & Moustafa, M. (2019). Evaluation of Wi-Fi Radiation Effects on Antibiotic Susceptibility, Metabolic Activity and Biofilm Formation by Escherichia Coli 0157H7, Staphylococcus Aureus and Staphylococcus Epidermis. Journal of Biomedical Physics and Engineering, 9(5Oct).

Taheri, M., Mortazavi, S., Moradi, M., Mansouri, S., Hatam, G., & Nouri, F. (2017). Evaluation of the effect of radiofrequency radiation emitted from Wi-Fi router and mobile phone simulator on the antibacterial susceptibility of pathogenic bacteria Listeria monocytogenes and Escherichia coli. Dose-Response, 15(1), 1559325816688527.

Viral effects
replication of viral RNA is stimulated by oxidative stress
J Mol Biol. 2008 Nov 28;383(5):1081-96. Variable oligomerization modes in coronavirus non-structural protein 9. Ponnusamy R, Moll R, Weimar T, Mesters JR, Hilgenfeld R.

Neuropsychiatric effects of electromagnetic fields (EMF)
Pall, M. L. (2016). Microwave frequency electromagnetic fields (EMFs) produce widespread neuropsychiatric effects including depression. Journal of Chemical Neuroanatomy, 75, 43-51.

Diabetes and EMFs
Masoumi, A., Karbalaei, N., Mortazavi, S., & Shabani, M. (2018). Radiofrequency radiation emitted from Wi-Fi (2.4 GHz) causes impaired insulin secretion and increased oxidative stress in rat pancreatic islets. International Journal of Radiation Biology, 94(9), 850-857.

Meo, S., Alsubaie, Y., Almubarak, Z., Almutawa, H., AlQasem, Y., & Hasanato, R. (2015). Association of exposure to radio-frequency electromagnetic field radiation (RF-EMFR) generated by mobile phone base stations with glycated hemoglobin (HbA1c) and risk of type 2 diabetes mellitus. International Journal of Environmental Research and Public Health, 12(11), 14519-14528.

Salah, M. B., Abdelmelek, H., & Abderraba, M. (2013). Effects of olive leave extract on metabolic disorders and oxidative stress induced by 2.45 GHz WIFI signals. Environmental Toxicology and Pharmacology, 36(3), 826-834.

Obesity
Li, D.-K., Ferber, J. R., Odouli, R., & Quesenberry Jr, C. P. (2012). A prospective study of in-utero exposure to magnetic fields and the risk of childhood obesity. Scientific Reports, 2, 540.

Radiofrequency radiation and cardiovascular disease
Bandara, P., & Weller, S. (2017). Cardiovascular disease: Time to identify emerging environmental risk factors. In: SAGE Publications Sage UK: London, England.

 

Sperm damage/reproductive effects
Agarwal, A., Desai, N. R., Makker, K., Varghese, A., Mouradi, R., Sabanegh, E., & Sharma, R. (2009). Effects of radiofrequency electromagnetic waves (RF-EMW) from cellular phones on human ejaculated semen: an in vitro pilot study. Fertil Steril, 92(4), 1318-1325. doi:10.1016/j.fertnstert.2008.08.022

Kesari, K. K., Agarwal, A., & Henkel, R. (2018). Radiations and male fertility. Reprod Biol Endocrinol, 16(1), 118. doi:10.1186/s12958-018-0431-1
Baste, V., Riise, T., & Moen, B. E. (2008). Radiofrequency electromagnetic fields; male infertility and sex ratio of offspring. Eur J Epidemiol, 23(5), 369-377. doi:10.1007/s10654-008-9236-4

Thyroid effects
Mortavazi, S., Habib, A., Ganj-Karami, A., Samimi-Doost, R., Pour-Abedi, A., & Babaie, A. (2009). Alterations in TSH and thyroid hormones following mobile phone use. Oman Medical Journal, 24(4), 274.

Breast cancer
West, J. G., Kapoor, N. S., Liao, S.-Y., Chen, J. W., Bailey, L., & Nagourney, R. A. (2013). Multifocal breast cancer in young women with prolonged contact between their breasts and their cellular phones. Case Reports in Medicine, 2013.

Oxidative stress
Dhalla, N. S., Temsah, R. M., & Netticadan, T. (2000). Role of oxidative stress in cardiovascular diseases. Journal of Hypertension, 18(6), 655-673.

McCord, J. M. (2000). The evolution of free radicals and oxidative stress. The American journal of medicine, 108(8), 652-659.

Pacher, P., Beckman, J. S., & Liaudet, L. (2007). Nitric oxide and peroxynitrite in health and disease. Physiological Reviews, 87(1), 315-424.

Popa-Wagner, A., Mitran, S., Sivanesan, S., Chang, E., & Buga, A.-M. (2013). ROS and brain diseases: the good, the bad, and the ugly. Oxidative Medicine and Cellular Longevity, 2013.

Yakymenko, I., Tsybulin, O., Sidorik, E., Henshel, D., Kyrylenko, O., & Kyrylenko, S. (2016). Oxidative mechanisms of biological activity of low-intensity radiofrequency radiation. Electromagnetic Biology and Medicine, 35(2), 186-202.

Metabolic effects
Lai, H., & Hardell, L. (2011). Cell phone radiofrequency radiation exposure and brain glucose metabolism. JAMA, 305(8), 828-829.

Volkow, N. D., Tomasi, D., Wang, G.-J., Vaska, P., Fowler, J. S., Telang, F., . . . Wong, C. (2011). Effects of cell phone radiofrequency signal exposure on brain glucose metabolism. JAMA, 305(8), 808-813.

Li, Y., & Héroux, P. (2014). Extra-low-frequency magnetic fields alter cancer cells through metabolic restriction. Electromagnetic Biology and Medicine, 33(4), 264-275.

 

Electromagnetic fields generate a stress response
Blank, M., & Goodman, R. (2009). Electromagnetic fields stress living cells. Pathophysiology, 16(2-3), 71-78.

Neurodegeneration and Dementia
Kim, J. H., Yu, D.-H., Huh, Y. H., Lee, E. H., Kim, H.-G., & Kim, H. R. (2017). Long-term exposure to 835 MHz RF-EMF induces hyperactivity, autophagy and demyelination in the cortical neurons of mice. Scientific Reports, 7, 41129.

Deniz, O. G., Kaplan, S., Selçuk, M. B., Terzi, M., Altun, G., Yurt, K. K., . . . Davis, D. (2017). Effects of short and long term electromagnetic fields exposure on the human hippocampus. Journal of Microscopy and Ultrastructure, 5(4), 191-197.

García, A. M., Sisternas, A., & Hoyos, S. P. (2008). Occupational exposure to extremely low frequency electric and magnetic fields and Alzheimer disease: a meta-analysis. International Journal of Epidemiology, 37(2), 329-340.

Geevasinga, N., Higashihara, M., Menon, P., & Vucic, S. (2019). Pathophysiology and Diagnosis of ALS: Insights from Advances in Neurophysiological Techniques. International Journal of Molecular Sciences, 20(11).

Complications of diabetes
Retinopathy
Wu, Y., Tang, L., & Chen, B. (2014). Oxidative stress: implications for the development of diabetic retinopathy and antioxidant therapeutic perspectives. Oxidative Medicine and Cellular Longevity, 2014.

Rising complications of DM in the young
Geiss, L. S., Li, Y., Hora, I., Albright, A., Rolka, D., & Gregg, E. W. (2019). Resurgence of diabetes-related nontraumatic lower-extremity amputation in the young and middle-aged adult US population. Diabetes Care, 42(1), 50-54.

Chronic disease trends and economics
Suicide in the young
Miron, O., Yu, K.-H., Wilf-Miron, R., & Kohane, I. S. (2019). Suicide rates among adolescents and young adults in the United States, 2000-2017. JAMA, 321(23), 2362-2364.

Coronary artery disease
Vernon, S. T., Coffey, S., Bhindi, R., Soo Hoo, S. Y., Nelson, G. I., Ward, M. R., . . . Celermajer, D. S. (2017). Increasing proportion of ST elevation myocardial infarction patients with coronary atherosclerosis poorly explained by standard modifiable risk factors. European journal of preventive cardiology, 24(17), 1824-1830.

Neurological deaths/Stroke in the young
George, M. G., Tong, X., Kuklina, E. V., & Labarthe, D. R. (2011). Trends in stroke hospitalizations and associated risk factors among children and young adults, 1995–2008. Annals of Neurology, 70(5), 713-721.

Putaala, J., Metso, A. J., Metso, T. M., Konkola, N., Kraemer, Y., Haapaniemi, E., . . . Tatlisumak, T. (2009). Analysis of 1008 consecutive patients aged 15 to 49 with first-ever ischemic stroke: the Helsinki young stroke registry. Stroke, 40(4), 1195-1203.

Tibæk, M., Dehlendorff, C., Jørgensen, H. S., Forchhammer, H. B., Johnsen, S. P., & Kammersgaard, L. P. (2016). Increasing incidence of hospitalization for stroke and transient ischemic attack in young adults: a registry‐based study. Journal of the American Heart Association, 5(5), e003158.

Pritchard, C., Silk, A., & Hansen, L. (2019). Are Rises in Electro-Magnetic Field in the Human Environment, interacting with Multiple Environmental Pollutions, the Tripping Point for Increases in Neurological Deaths in the Western World? Medical Hypotheses.

Diabetes Mellitus
Association, A. D. (2018). Economic costs of diabetes in the US in 2017. Diabetes Care, 41(5), 917-928.

Millimeter Waves/5G

Kojima, M., Hanazawa, M., Yamashiro, Y., Sasaki, H., Watanabe, S., Taki, M., . . . Sasaki, K. (2009). Acute ocular injuries caused by 60-GHz millimeter-wave exposure. Health Physics, 97(3), 212-218.

Russell, C. L. (2018). 5 G wireless telecommunications expansion: Public health and environmental implications. Environmental Research, 165, 484-495.
National Toxicology Program Cell Phone Study

Radiofrequency radiation is a multi-site carcinogen
Hardell, L., & Carlberg, M. (2019). Comments on the US National Toxicology Program technical reports on toxicology and carcinogenesis study in rats exposed to whole-body radiofrequency radiation at 900 MHz and in mice exposed to whole-body radiofrequency radiation at 1,900 MHz. International Journal of Oncology, 54(1), 111-127.

There is clear evidence that RF radiation causes cancer/tumor at multiple sites, primarily in the brain (glioma) and head (acoustic neuroma). There is also evidence of an increased risk of developing other tumor types. The results are similar in both the NTP studies (19,20) and the Ramazzini Institute findings (34). Based on the IARC preamble to the monographs, RF radiation should be classified as Group 1: The agent is carcinogenic to humans.

1 ‘This category is used when there is sufficient evidence of carcinogenicity in humans. Exceptionally, an agent may be placed in this category when evidence of carcinogenicity in humans is less than sufficient but there is sufficient evidence of carcinogenicity in experimental animals and strong evidence in exposed humans that the agent acts through a relevant mechanism of carcinogenicity.’ (http://monographs.iarc.fr/ENG/Preamble/currentb6evalrationale0706.php)

 

Melnick, R. L. (2019). Commentary on the utility of the National Toxicology Program Study on cell phone radiofrequency radiation data for assessing human health risks despite unfounded criticisms aimed at minimizing the findings of adverse health effects. Environmental Research, 168, 1-6.

Falcioni, L., Bua, L., Tibaldi, E., Lauriola, M., De Angelis, L., Gnudi, F., . . . Manzoli, I. (2018). Report of final results regarding brain and heart tumors in Sprague-Dawley rats exposed from prenatal life until natural death to mobile phone radiofrequency field representative of a 1.8 GHz GSM base station environmental emission. Environmental Research, 165, 496-503.

AND FOR MORE DETAILS AND INFORMATION PLEASE VISIT:
https://emfconference2021.com/

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.